קניית דירה

  • קניית דירה,
    DAVE | 31/12/2011 15:40

    שלום,אני בשלב מיתקדם מאוד של קניית דירת קרקע,לאחרונה נודע לי ששטח הקרקע בבעלות המוכר ''חורג''מהשטח אשר רשום בעירייה,בנוסף קיים עוד חדר אשר נבנה ואינו רשום בעירייה,רציתי לדעת מה הסיכון שלי בקניית בית זה?והאים זה אפשרי לטפל במקרה כזה כאשר שטח הקרקע הנוסף ''נלקח'' לבעלות המוכר ללא אישור.אודה מאוד על התשובה,תודה מראש.

    • קניית דירה
      עו"ד שזר תומר | 31/12/2011 20:05

      יש כאן הרבה מישורים, אנסה לעזור. ראשית - צריך להשאיר הרבה כסף בנאמנות לצורך קבלת אישור מוכר לטאבו. שנית, צריך להזהר כי על חריגות בניה, יש גם כתבי אישום (צריך לבדוק ממתי זה). שלישית, צריך לבדוק שאין תיק פתוח בגין החריגות. יש עוד... תפנה לעו"ד. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.