חתימה על זכויות בניה

  • חתימה על זכויות בנייה לשכן המבקש בחלקה משותפת
    מתן | 29/12/2011 21:17

    אני חולק חלקה משותפת עם שכני.הוא מעוניין בחתימתי על מנת לממש את זכותו לבנות בשטח. הוא פנה אליי באמצעות עורך דינו,שמלחיץ אותי לחתום לחתום ומאיים בתביעה.מה הם הדברים שאני צריך לשים אליהם לב לפני שאני חותם.?

    • חתימה על זכויות בניה
      עו"ד שזר תומר | 30/12/2011 12:00

      צריך לבדוק האם יש בינכם הסכם שיתוף, ואם לא - אולי זה הזמן לעשות הסכם כזה, על מנת שבעתיד הוא לא ימנע ממך בניה הייתי מכניס, סעפים רבים, שהחתימה מותנת בהסכמה העתידית שלו לבניה שלך, וכי שהבניה תהיה כחוק ועוד. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • תחילה תודה.ואם תוכל בראשי פרקים לומר לי...
        מתן | 30/12/2011 12:35

        אילו סעיפים למשל, איך אני יודע אם ישנו הסכם כזה,(הסכם שיתוף) ..? כי לדעתי אין, ואם צריך אז נעשה... שוב תודה, מתן.