מורשי חתימה על הגשת תוכניות

  • חתימה על הסכמה לתוספת בניה, שאלה דחופה שלא נענתה
    נחום | 29/12/2011 12:34

    מי רשאי לחתום על הסכמה לתוספת בניה לשכן, האם בעלי הנכס המופיעים בטאבו ? האם גם הבנים שלא מופיעים בטאבו לאחר שבעלי הנכס נפטרו מזמן ? בתודה ובברכה

    • מורשי חתימה על הגשת תוכניות
      עו"ד טלי קסלר | 29/12/2011 22:16

      בעלי הזכויות שרשומים בטאבו צריכים לחתום. כל עוד אין צו ירושה, לחתימה של הילדים אין מעמד חוקי ומשמעות רבה, בנסיבות שתיארת. יחד עם זאת, זה עדיף מכלום, ויוצר מחוייבות של החותמים.