שוכר - משכיר

  • פינוי דירה
    אורן | 04/12/2011 11:46

    בחוזה השיכרות הייתי מחויב להחזיר את הדירה באותו המצב שקיבלתי אותה.צבועה מסודרת וכו... לפני עזיבתי דאגתי לצבוע את הדירה בשלמותה כולל תיקונים שבעל הדירה ביקש שאסדר למרות שהם לא נגרמו על ידי.לאחר ימים ספורים שעזבתי את הדירה פנה אלי בעל הדירה בטענה שהצביעה לא לטעמו ודורש ממני לשלם 2000 שקלים על צבאי שהוא הביא על דעת עצמו.האם יתכן הדבר שעמדתי בתנאי החוזה האם אני אמור לשלם לאחר שהחזרתי את הדירה לקדמותה?.

    • שוכר - משכיר
      עו"ד שזר תומר | 04/12/2011 22:18

      מקרה שחוזר על עצמו שוב ושוב, ראה - יהיה לו קושי להוכיח את טענתו, אלא אם באמת הוא צילם את המושכר, והמושכר לא היה צבוע. אבל - הוא יכול להגיש את השטר לביצוע בהוצאה לפועל , ואתה צריך להגיש התנגדות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • שטר לביצוע
        אורן | 05/12/2011 09:18

        מה הכוונה של שטר לביצוע בהוצעה לפועל?

        • שטר בטחון
          עו"ד שזר תומר | 05/12/2011 21:09

          אם מסרת לו שיק או שטר בטחון - הוא יכול לפתוח תיק ואתה צריך להגיש התנגדות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.