ביהמ"ש סיים את תפקידו!!!

  • תביעה לפינוי מושכר
    אורי | 04/12/2011 09:33

    שלום רב, הגשתי תביעה לפינוי מושכר וקיבלתי צו פינוי אחרי שהנתבע לא הגיע לדיון. יומיים אחר כך התקשרה אלי קרובת משפחה של הנתבע ואמרה שהיא מוכנה לשלם לי את החוב בתיק רק שאני אשאיר את הנתבע במושכר. אני שוקל לעשות זאת כי זו הדרך הטובה ביותר שאני אראה בה את הכסף וקרובת המשפחה גם רוצה שאעשה חוזה חדש מולה. אני יודע שזה להכניס ראש בריא למיטה חולה אבל אני שוקל לעשות זאת משיקוליי. השאלה שלי היא האם אני צריך להודיע לבית המשפט שהגעתי איתם להסדר כספי ושאני מבקש להשתמש בפסק הדין אם אצטרך בהמשך? האם בכלל זה מעניינו של בית המשפט שהגעתי איתו להסדר אחרי שניתן פסק דין?

    • ביהמ"ש סיים את תפקידו!!!
      מויאל ארז | 04/12/2011 10:58

      מרגע שקיבלת פס"ד,ביהמ"ש סיים את תפקידו,אתה יכול לפנות להוצאה לפועל לממש את פסק הדין[לפתוח תיק הוצל"פ]או להגיע להסדר עם החייב[השוכר]או לא לעשות כלום!!!

      • תודה על תשובתך רק עוד דבר קטן
        אורי | 04/12/2011 12:04

        במידה ואגיע איתו להסדר והוא ישלם לי. בהנחה שבעתיד הוא לא ישלם שוב האם אפשר לפנות להוצלפ עם פסק הדין שבידי או שאצטרך להגיש מחדש?

        • עם אותו פסק דין להוצאה לפועל
          מויאל ארז | 04/12/2011 14:08

          רק עליך לעדכן את כ"ב ראש ההוצאה לפועל[הרשם]על כספים שהתקבלו,ועל ההתפתחויות שהיו מיום קבלת הפס"ד!