חוזה עם קבלן

  • אמיר
    אמיר | 02/12/2011 19:26

    כאשר הגעתי למרכז המכירות של חברה קבלנית שלא אנקוב בשמה הגיש לי המוכר מטעם החברה חוזה ביקש שאחתום והציג כי הדירה תימסר לי באוקטובר 2011 הנני מכיר כי בכל חוזה לפי חוק המכר צריך להמצא תאריך מסירה בתוך החוזה באחד הסעיפים נכתב כי הדירה תימסר במועד הכתוב או 18 חודשים מיציקת הקרקע ( זאת גיליתי לפני שנה שבאתי ודרשתי להיכנס לדירה ) אני מרגיש מרומה מצד אחד הציגו תאריך מסירה ומצד שני הכניסו סעיף מיציקת הקרקע. מיותר לציין כי שילמתי דמי טרחת עו"ד לחברה ולא יכולתי להרשות לעצמי 2 עורכי דין מאז אני גר בשכירות ואינני יודע מתי ימסרו את הדירה בשיחה עימם אמרו כיח יצקו את הקרקע באפריל 2010 ומשם אחכה 18 חודש שאלתי האם זה חוקי לרשום תאריך מסירה ויציקת הקרקע אני כאזרח קטן לא יכול לעקוב ולדעת מתי יצקו את הקרקע אשמח לתשובה בנושא

    • חוזה עם קבלן
      עו"ד שזר תומר | 03/12/2011 20:40

      אמיר שלום, ראה, לצערי ברגע שהחוזה נחתם, הרי שכל המצגות לפני כן, לא תקפות (הם גם דואגים לרשום את זה בחוזה), צריך היה לשכור עו"ד בזמנו שיבדוק את החוזה, עו"ד של הקבלן - מייצג את הקבלן, ולא אותך (גם את זה הם רושמים). תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.