חוב

  • דחוףףףף - חייב לי כספים ומוכר דירתו
    גלי | 29/11/2011 09:23

    יש אדם שחייב לי כסף גדול. מטעם בוררות פנימית בבורסה נתנו לו זמן עתידי לתשלום עד 1 דצמבר (שתקף גם בבית משפט רגיל). בינתיים התברר שהוא בהליך מכירה של הבית שלו. אדם אחר מייד כששמע זאת שם לו עיקול על הבית ואני הייתי כבול לא יכולתי לעשות זאת מכיוון שקבעו מועד עתידי לתשלום והמועד לא הגיע (1 דצמבר).... אתמול התברר שהיה משפט והמעקל (זה שעשה את הערת האזהרה) קיבל את כספו והעיקול הוסר.האם נותר לי מספיק זמן לעשות הערת אזהרה על הבית או מאוחר מידי והרי ברור שהבחור ניסה למכור כמה שיותר מהר לפני שמועד התשלום יגיע כדי לומר שהוא חסר כל ולא יהיה לי דרך לקבל את הכסף. העיניין דחוף.... תודה רבה על התשובה.

    • חוב
      עו"ד אברהם ללום | 29/11/2011 12:14

      אתה צריך עו"ד שמכיר את הנושא שיטפל לך בעניין באופן דחוף ביותר. עליך לפנות לעו"ד של האדון ולהודיע לו כי הוא מחויב להודיע לרוכשים על כך. כמו כן, תגיש תביעה בעניין, אם יש לך פס"ד אז אתה יכול לפנות ישירות להוצל"פ. תפעל בדחיפות לפני שיהיה מאוחר אף על פי שאתה יכול לתפוס כספים לאחר מכן לרבות בחשבון הנאמנות עד רישום הערה על שם הקונה. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום

      • האם זה לא סיכון?
        גלי | 29/11/2011 12:27

        תדה על התשובה המהירה. אתה לא חושב שזה סיכון לדבר עם העו"ד שלו?   הרי הוא מייצג אותו וזה רק יגרום לו לזרז את גמר הטיפול והעברת בעלות דחופה....