עסקת רכישה דירה מנהל

  • קניית דירה שאינה רשומה בטאבו
    חיים | 21/11/2011 01:38

    אני קונה דירה  שאינה רשומה בטאבו אלא רק במנהל ובספרי החברה המשכנת, סולל בונה, איך אני מוודא שאכן המוכר הוא בעל הזכויות? אני בודק זאת רק במנהל או גם בחברה המשכנת ?. לאחר החתימה על החוזה איפה נרשמת הערת אזהרה לטובתי, במנהל ניתן לרשום הערת אזהרה או שמא רק בספרי החברה המשכנת?איזה דגש מיוחד יש לשים לב בעסקה מהסוג הזה? תודה רבה

    • עסקת רכישה דירה מנהל
      עו"ד אברהם ללום | 21/11/2011 15:37

      באופן כללי מדובר על עסקה רגילה, מומלץ לפנות לעו"ד שיטפל לך בעסקה, שיהיה מי שמכיר את דרך ההתנהלות מול המנהל וחברה משכנת. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום