סיום שכירות לפני המועד

  • ביטול חוזה להשכרת דירה
    אלי | 21/11/2011 00:25

    שלום רב,אמי משכירה דירה כבר 10 שנים, כאשר כל שנה היא מאריכה את החוזה (סוכם בחוזה שעד 30 יום לפני תום החוזה יוחלט האם מאריכים או לא). לפני כשבועיים היא חתמה על הארכת החוזה לשנה נוספת החל מ01/12/11. היום היא קיבלה הודעה על כך שהגיע תורה לקבל דירה בהוסטל כזכאית של משרד השיכון. מעכשיו לעכשיו. אני מקווה שהיא תוכל להגיע לפשרה עם בעלת הדירה. אך בכל זאת ברצוני לשאול: במידה ובחוזה רשום שהיא יכולה להפסיק את ההשכרה באמצע במידה ומוצאת דייירים אחרים באותם תנאים והיא לא תמצא אותם. אך מצד השני החוזה החדש עוד לא נכנס לתוקף (לפני )01/12/11. מה האפשרויות שעומדות לפניה לביטול ההסכם (אמי הסבירה מספר פעמים בעבר שיכול לבעלת הבית שיכול להיווצר מצב כזה).

    • סיום שכירות לפני המועד
      עו"ד אברהם ללום | 21/11/2011 14:43

      מומללץ לפנות לעו"ד שיבדוק את ההסכם. מקסימום תביאו שוכר חלופי לפי סעיף 22 לחוק השכירות והשאילה. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום