טעות ברישום זיהוי בטאבו

  • טעות ברישום ת.ז.
    vardina | 20/11/2011 16:05

    מה עושים כאשר בהסכם המכר משנת 1954 (ולפיכך גם ברישום בטאבו) יש טעות בספרה אחת בתעודת הזהות של המורישה. בצוואה ובצו קיום הצוואה המספר הוא הנכון על פי תעודת הזהות. בטאבו לא מוכנים לרשום את הנכס על שם היורשים. האם אפשר להוציא אישור במשרד הפנים שזה אותו בן אדם?

    • טעות ברישום זיהוי בטאבו
      עורכת דין רחל אדרי | 20/11/2011 20:50

      בדרך כלל במצב כז ההטאבו מבקש תצהירי זיהוי של צד ג' שמצהיר שהוא מכיר את המנוחה וכי היא בעלת הנכס ומאיפה המקור לידיעתו... הכי נכון לגשת לטאבו ופשוט לשאול אותם אלו מסמכים להמציא להם לצורך סיום הרישום.

      • טעות ברישום
        vardina | 20/11/2011 23:09

        יש לי שני תצהירי זיהוי, אך הם רוצים גם שטר מכר. יש לי צילום של השטר משנת 1954 . שם נפלה טעות סופר . האם זה יספק והנכס יירשם?

        • תצהירי זיהוי
          עורכת דין רחל אדרי | 21/11/2011 00:29

          הכי נכון לקבל תשובה ברורה מהטאבו.