גודל חניה

  • שטח חנייה - תקן ומה עושים עם ליקויים?
    ר' | 17/10/2011 15:34

    האם גודל חנייה 2.30 הוא לפי התקן בבית משותף חדש? איך ניתן לבדוק את התקן? באם החנייה היא לא לפי התקן, מה עושים? האם כדאי לחתום על פרוטוקול מסירה ולהתנות את סידור החנייה בפרוטוקול או לא לחתום כלל? אנו לא רוצים להגיד למצב בו החנייה תישאר במצבה כיום מפני שממש קשה לצאת ולהיכנס מהרכב ואנחנו לא רוצים לקחת בחשבון אפשרות של עיכוב של הרבה זמן/חודשים/שנים כדי שיסדרו לנו....האם להתעקש על כך ומה המשמעויות של עניין ההתעקשות? (מועד מסירת הדיר ההוא עוד מספר ימים ולאחר מכן הם מחוייבים לשלם לנו שכירות על כל חודש)...אודה מאוד לתגובתכם המהירה. כל טוב.

    • גודל חניה
      עו"ד אברהם ללום | 17/10/2011 21:02

      חניה, בדרך כלל הינה בגודל של כ- 2.40X5.00 מ"ר. מקום הנועד לחניה כמטרה עיקרית - 2.40. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה ולגבי כל שאלותיי האחרות? - אשמח מאוד לתגובתכם
        ר' | 17/10/2011 22:34

        אשמח מאוד לתגובות על שאר שאלותיי - מה מומלץ לעשות במקרה כזה? מדובר כאמור בבית חדש...

        • אודה לתגובתך.
          ר' | 19/10/2011 21:32

          הקפצה

        • חניה - המשך
          עו"ד אברהם ללום | 20/10/2011 18:03

          אני ממליץ לך לבדוק עם אדריכל את האמור. כמו כן תבדוק מול מחלקת הרישוי, אולי אם לא ניתן עדיין טופס 4 ניתן יהיה לעשות משהו בעניין. הייתי מבקש מהקבלן דרך העו"ד שלו, לראות את הגרמושקה וההיתר ולעשות השוואה. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום