הסכם בכתב

  • רכישת דירה
    קרן | 17/10/2011 15:13

    שלום רב, לקוחותיי מעוניינים לרכוש את הדירה מעמידר עבור הוריהם שגרים בה , רק חלק מהם מעוניין לקנות , לאחרים אין כל כוונה ,לאחר רכישת הדירה מעוניינים הם לעגן בחוזה את העובדה שרק מי שרכש יוכל להיות שותף במכירתה כשההורים ילכו לעולמם ,האם רצוי במקרה דנן לעגן זאת בהסכם מסויים ואם כן מהו או בצוואה של ההורים?

    • הסכם בכתב
      עו"ד אברהם ללום | 19/10/2011 02:31

      לערוך הסכם בכתב בלבד. גם ובמיוחד שמדובר על משפחה. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום