חוזה שכירות

  • חוזה להשכרת חדרים בדירה
    אפרת | 14/10/2011 22:03

    שלום, אני מעוניינת להשכיר דירה בת 5 חדרים ל-4 סטודנטים. לצערי אני לא מוצאת באינטרנט דוגמא לחוזה כזה אלא חוזה להשכרת דירה שלמה. יחד עם זאת אני לא יכולה לציין שהוא משכיר חדר אלא הוא משכיר גם את החלקים המשותפים, סלון מטבח וכו'. אודה לכם אם תתנו קישור דוגמא לחוזה כזה או איזה פסקה להוסיף לגבי החלקים המשותפים, או מספיק שמציינים חדר מספר 1 בדירה בת 5 חדרים. תודה לתשובתכם

    • חוזה שכירות
      עו"ד שזר תומר | 15/10/2011 15:20

      אני לא מכיר דוגמא לחוזה שכזה, וגם אני באופן אישי נגד חוזים לדוגמא, שכן הם כלליים ולא ספציפיים. צריך להכין לך חוזה מאסטר, לרבות אודות אחריות הדיירים לשטחים המשותפים, זה ארוך מדי מכדי לעשות זאת בפורום. המלצה אישית - גם בנושא הערבויות כדי שתקחי יעוץ. תשכרי עו"ד שיעשה לך חוזה אחד מאסטר ותמשיכי עם החוזה לאורך השנים. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.