דירת חדר

  • דירת חדר נוספת
    רומן | 01/10/2011 14:16

    בניין רכבת בן 40 שנה ויותר: 3 קומות, 4 כניסות, 2 דירות בכל קומה, הדייר בקומה הראשונה עשה לפני 20 שנה ויותר תוספת לדירתו, בה שיכן את אביו החולה, ברבות הזמן אביו נפטר והדייר עשה פתח מתוך חדר המדרגות לתוספת שאותה הוא משכיר לבן משפחתו, הדיירים הם אנשים מבוגרים אשר לא רוצים להתעמת עימו, כל הזמן הזה הדירה היתה שייכת להורי ולכן לא יכולתי לומר כלום, בשנתיים שלוש האחרונות הדירה עברה על שמי, אני רוצה להחזיר המצב לקדמותו, גם אם צריך את המפקחת על המקרקעין לצורך העניין, השאלה שלי בשל הזמן הרב שעבר אם אני יכול לעשות משהו בעניין,

    • דירת חדר
      עו"ד שזר תומר | 01/10/2011 22:06

      רומן שלום רב, ראה - אני הייתי ממליץ לגשת למחלקת תכנון ובניה בערייה, על מנת להתלונן על החריגה - תתחיל משם ונראה. אם הם ידחו אותך בטענה של שיהוי, אנסה לעזור לך בדרך אחרת. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל פורום דיני מקרקעין ונדל"ן אתר הפורומים המשפטיים.

    • המשך לשאלה לגבי דירת חדר
      רומן | 03/10/2011 19:14

      לחידוד השאלה: לפני 20 שנה השכן קיבל היתרים ולא היה פתח מחדר המדרגות, פשוט לאחר מות אביו, הוא חילק את הדירה ע:י שעשה מתוך דירתו קיר מפריד ואז יש מין דירת חדר ע"י פתח בחדר המדרגות האם זה בסדר? אני חושבת ששעון החשמל והמיים הם אחד, בין היתר מבקשת לדעת אם אין את בעיית ההתיישנות,