שינוי יעוד חזרה לתכנית המקור

  • מגרש ציבורי
    נתנאל רוזנשטיין | 19/09/2011 20:55

    שאלתי פשוטה: מגרש דונם. לפני 1972 ייעודו היה מגורים. משנה זו ואילך אושר שינוי ייעוד (חורג זה נקרא?) לישיבה, האם כעת הקונה מגרש זה יכול להופכו חזרה לייעודו המקורי = מגורים? אשמח לתשובה מהירה. נתנאל

    • שינוי יעוד חזרה לתכנית המקור
      עו"ד אברהם ללום | 20/09/2011 12:33

      תשובה – ניתן לעשות שינוי יעוד חזרה למקור, אך לצערי מדובר על נושא מורכב שיש לבדוק מרכיבים רבים לרבות מה התב"ע אומרת היום, האם מדובר על תב"ע נקודתית וכו'. יהיה עליך לשלם שוב היטל השבחה על שינוי יעוד המקרקעין חזרה לבנייה או ליעודה המקורי. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה!
        נתנאל | 20/09/2011 14:05

        תודה לעו"ד הנכבד.