איחור במסירה

  • איחור מסירה
    אורן | 19/09/2011 00:38

    בחוזה רשום שיש לקבלן 3 חודשים זמן מעל תאריך המסירה מעל 3 החודשים הוא איחר ב 19 יום האם אני אמור לקבל דמי שכירות על ה 19 יום בלבד או על כל התקופה לפי התאריך המקורי כמו כן סכום השכירות עלה מז חתימת החוזה תודה לעונים

    • איחור במסירה
      עו"ד אברהם ללום | 19/09/2011 16:23

      לגבי איחור במסירה, בהתאם לתיקון 5 לחוק מכר, מוגדר שלגבי האיחור מעבר לאמור ישלמו שכירות לפי ערך שוק על פי שמאי. מאחר והתיקון לא חל ככל הנראה על המקרה שלך מאחר והדירה כבר מוכנה וההסכם נחתם למיטב הבנתי בעבר, יש לבדוק את ההסכם שלכם מול הקבלן. בדרך כלל אני ממליץ שמקרים מסוג זה שלא להיכנס למלחמות מול הקבלן מאחר ואתם עוד קשורים אחד לשני, מה שכן תעלו על הכתב את האמור שמגיע לכם תשלום בהתאם להסכם אם אכן נקבע כך, אך לאור היחיסים הטובים ולמען המשך יחסים טובים אתם לא מבקשים את האמור בשלב זה ושומרים לעצמכם לדרוש את האמור בעתיד. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום

      • החוק הוחל מי מרץ לכן
        אורן | 19/09/2011 22:56

        אני קיבלתי את הדירה לפני חודש האם החוק רלונטי לגביי(הסכם נחתם ספטמבר 09) במידה וכן האם שכר הדירה שאני אמור לקבל הוא תאריך המקורי ולא לאחר שלושת החודשים שניתנו לקבלן בחוזה תודה מראש על התשובות

        • תיקון 5 לחוק מכר דירות
          עו"ד אברהם ללום | 20/09/2011 12:52

          יש לך באתר הפורומים בתוך מאמרים מאמר שלי בעניין תיקון 5 לחוק מכר דירות. 09 לא חל התיקון. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום