דירה מפוצלת

  • דירה מפוצלת
    איתי | 17/09/2011 19:00

    שלום,המשך שנה אני וחברתי גרים בדירה מפוצלת. אנחנו סובלים מרעש של שכנים כתוצאה מקיר משותף עשוי מגבס. במשך שנה לא הייתה לנו מנוחה בביתנו ואנו נאלצים להשאר עד לתום השכירות. בעל הדירה לא מוכן לבנות קיר אמיתי ומבודד. שאלתי היא, האם ניתן לתבוע אותו בגין עוגמת הנפש שספגנו במשך שנת שכירות? האם עצם העובדה שאני שותף לדבר עבירה (גר בדירה מפוצלת) מהווה סיבה  המפריעה להליך משפטי כנגד בעל הדירה?

    • דירה מפוצלת
      עו"ד שזר תומר | 17/09/2011 21:49

      זה שאתה שותף לדבר עבירה לכאורה, לא אומר שאתה לא יכול לתבוע את בעל הדירה, הבעיה היא אחרת - לא בטוח שיש לך עילת תביעה... כיוון שהעילה היא שהשכנים מרעשים... והטענה שאתה מעלה היא שזה בגלל שהקיר דק מדי, וזו טענה שנתונה לפרשנות ובדיקה, ותשאל השאלה, הרי ידעת שנכנס לדירה עם קיר גבס, ואם לא ידעת למה לא בדקת... בעייתי ביותר. צריך לנסות אולי למצוא משהו אחר. תומר שזר ,עו"ד ומגשר מנהל הפורום.