טענות מצד המשכיר לאחר פינוי הדירה

  • טענות המשכיר אחרי סיום תקופת הסכם
    מיכאל | 15/09/2011 14:39

    שלום. השכרתי דירה 4 שנים. בעקבות סיכסוכים בין בעלי דירה נאלצתי לעזוב.דמי שכירות שולמו במלוא וגם מיסים . השארתי דירה נקיה ומסודרת. בעל דירה טען שלא יכול להגיע ומסרתי מפתחות להורים שלו כמו כן הפרש כספי ואסמכתאות על תשלום מיסים. לאחר כחודש אני מקבל ממנו מייל שהוא רק עכשיו ראה את הדירה ומצא אותה מטונפת ובגלל זה מתווך שלו טוען שהוא לא מצליח להשכיר אותה.בעקבות זאת הוא נאלץ להביא חברת נקיון ולחייב אותי על הוצאות. כתבתי לא שהשארתי דירה נקיה ומסודרת , אין לי מושג על מה הוא מדבר ולבוא אלי בטענות כאלה אחרי חודש , פשוט לא רציני. כרגע הוא מאיים לתבוע אותי .חשוב לציין שנשאר אצלו שק בטחון שלי שהוא לא מוכן להחזיר לי אותו. האם אני צריך להתייחס לטענות שלו כלל ? האם יש לא עילה לתביעה ומה ההשלחות ?והאם אני צריך לדואג על שק בטחון ? תודה מראש על התייחסותך.

    • טענות מצד המשכיר לאחר פינוי הדירה
      עו"ד טל רכניץ | 16/09/2011 09:23

      טענות תמיד ה וא יול להעלות. מקס' יגיש את השיק לביצוע בהוצל"פ, ותגיש התנגדות. אני לא סבור שיש מקום שממש תתרגש מכך. אם וכאשר הדברים יתפתחו, אנא הפנה שאלותייך בעניין לפורום בתי המשפט שבאתר או לפורום דיני חוזים. טל רכניץ, עו"ד מנהל הפורום