העברה ללא תמורה

  • העברת זכויות בדירה 50% לאשתי
    שי | 14/09/2011 21:30

    שלום רב! אני מעונין להעביר 50% מזכויות הדירה לאשתי מדירה הרשומה בבעלותי בטאבו כמובן ללא תמורה . 1 - האם אני יכול לבצע זאת ללא עו"ד ? 2- האם לאחר ההעברה בטאבו יהיו לי איזה שהם הפסדים בזמן מכירת הדירה (מס שבח?) או שיש איזה שהיא תקופת צינון . תודה מראש

    • העברה ללא תמורה
      עו"ד טל רכניץ | 16/09/2011 02:18

      מומלץ להיוועץ עם עו"ד. הדבר כרוך בעירכת תצהירים ואימותם בפני עו"ד, וכן יש להכין דיווח לרשויות המס. לאחר העברה, במידה ואתם זכאים לפטור במכירת הדירה כתא משפחתי אחד, לא צריכה להיות בעיה. כאמור, מומלץ להיוועץ עם עו"ד בעניין. טל רכניץ, עו"ד מנהל הפורום