עמידר -שינוי אפוטרופוס

  • מינוי אפטרופוס במהלך תהליך קניית דירה מעמידר
    אלירן | 13/09/2011 17:50

    שלום, הורים שלי קנו את הדירה ועדיין הדירה לא נרשמה בטאבו. כאשר אבא שלי חתם על חוזה הרכישה הוא היה עדיין האפטרופוס על אימא שלי ולכן חתם גם עליה , אולם לאחר כ-3 חודשים לאחר החתימה אני מוניתי לאפטרופוס על אבא שלי (בינואר 2011) ולאימא שלי עדיין לא מינו אפטרופוס. שאלתי היא האם החתימות על חוזה הרכישה של אבא שלי הן כשירות? מכיוון שכאשר חתם הוא עדיין היה האפטרופוס על אימא שלי וגם השיג אישור מבית המשפט לקניית הדירה מכספו שלו. כמו כן, האם אני מחוייב לפנות לעמידר ולהגיד להם כי אני האפוטרופס על אבא שלי? אני מפחד שזה יהרוס את כל תהליך קניית הדירה וששנה וחצי ילכו לריק והם ירצו להתחיל את כל התהליך מחדש למרות שכבר העברנו להם את כל הכסף, אני לא רוצה להגיד לעמידר אלא כבר לעדכן ישירות את לשכת המקרקעין כאשר הדירה תירשם בטאבו

    • עמידר -שינוי אפוטרופוס
      עו"ד אברהם ללום | 14/09/2011 14:49

      לא ברור לי מה הפחדים שלך, אתה היום האפוטרופוס, מעסקאות מול עמידר ואני מכיר טוב את עמידר בדרך כלל יש יפוי כח נוטריוני לעו"ד שלהם לסיום הפעולה, ללא קשר למצב של אביך. אני חייב לציין שיש לבדוק את ההסכם שאביך חתם עליו, אם מדובר על הסכם עם מועדים שהקונה מחויב להתגורר הנכס וכו', אכן יש בעיה. מומלץ לפנות לעמידר ולהציג את כל התמונה לעניות דעתי. בכל זאת זו ההמלצה שלי. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום