ממולץ להסתייע בעו"ד שמבין בתחום

  • רישום בטאבו
    שוש גץ | 13/09/2011 17:24

    לפי מינהל מקרקעי ישראל הזכויות בנכס הם שלי ויש במינהל את הויתורים של שתי אחיותי ואחי שהיה להן חלק קטן בנכס. בטאבו הנכס רשום על שם הורי שנפטרו. האם אני יכולה לרשום את הנכס על שמי או שעלי לבקש מאחיותי שכבר ויתרו על חלקיהן כאמור שתבואנה אתי לטאבו ותחתומנה על ויתור נוסף לזה שכבר חתמו עליו והוגש למינהל בנכס . האם אחיותי יכולות לחזור בהן מאותו ויתור שכתוצאה מכך אני נחשבת כבעלת הזכויות בנכס מזה שנים רבות? יש לציין שאחי נפטר בינתיים .

    • ממולץ להסתייע בעו"ד שמבין בתחום
      עוגי | 13/09/2011 17:38

      על מנת לא להקלע לסחבת מיותרת - מדובר בפרוצדורה. לא תורה מסיני

    • העברה מהמנהל לטאבו
      עו"ד אברהם ללום | 14/09/2011 14:45

      האם מדובר על נכס שרשום בטאבו ללא הגבלה בהורשה ? בכל מקרה ללשכת רישום המקרקעין יש להגיש שטרות חתומים ע"י המנל לצורך העברה או צו, במידה והרישום בעבר היה על פי צו. האם היה עו"ד שטיפל בעניין והוא מחזיק יפוי כח לצורך הערה על שמך בכל מרשם ? אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום