היתר בנייה ללא הסכמת שכנים

  • אישור בנייה לנכס שלא בהרחבה בלי חתימת 100% דיירים
    מירי | 12/09/2011 08:21

    עירייה נתנה אישור בנייה משותף ל-3 דירות על גג בית משותף בלי חתימת דייר אחד.שתי דירות הן בהרחבה ,ודירה אחת לא בהרחבה ,יש כניסה נפרדת לדירה והבעלים משכיר אותה.לפי החוק והתקדימים צריך 100% חתימות דיירים לדירות שלא בהרחבה. האם אני יכולה לתבוע את העירייה על נזיקין ? האם אני יכולה לתבוע משלושת הדירות שכ"ד עד היום ותשלום עבור החלק שלי בגג ? מה כדאי לי לעשות ?

    • היתר בנייה ללא הסכמת שכנים
      עו"ד אברהם ללום | 14/09/2011 13:51

      לאור המקרה המתואר כאמור וכמי שמכיר את עיריית נתניה, כמי ששימש כמ"מ יו"ר ועדת המשנה אינני יכול להגיב במסגרת זו, אתך הסליחה אברהם ללום, עו"ד מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין

      • אין קשר לעיריית נתניה.זו עיריית בני ברק .
        מירי | 15/09/2011 08:55

        רשמתי העירייה נתנה מלשון פועל ,ולא כשם עיר.הכוונה לעיריית בני ברק