בניית גדר

  • הפרעת שכנים לעבודות בנייה
    בתיה | 11/09/2011 20:00

    שלום לכולם, בידי היתר בנייה תקף לבניית גדר. השבוע אני מתכננת להתחיל ולבנות את הגדר, אך אני חוששת (כמעט בוודאות) שהשכנים יפריעו לעבודות (יוציאו את העמודים מהאדמה לדוג'). במידה ואכן הדבר יקרה: 1. האם כדאי שאתעד את מעשיהם באמצעות מצלמה? 2. אילו כלים עומדים לרשותי כדי למנוע זאת מראש או לחלופין תוך כדי מעשה (חוץ מלשלוח אליהם בריונים, דבר שאני מן הסתם לא אעשה). תודה, בתיה

    • בניית גדר
      עו"ד שזר תומר | 11/09/2011 22:20

      ניתן לתעד ולשלוח משטרה לדוגמא. אם לא - אפשר לתבוע אותם כספית. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.