חברת ניהול

  • דמי ניהול חנות בקניון
    אלי | 11/09/2011 09:54

    בספטמבר 2007 נחתם חוזה דמי ניהול צמוד דולר וקיבל תוקף פסק דין לאחר עריכת גישור משפטי ב1.1.2008 חברת הניהול שנתה ללא הודעה והסכמה שלי את בסיס ההצמדה למדד מחירים לצרכן כעת ,היום דורשת ממני חברת הניהול לשלם חוב בגין הפרשי הצמדה לעניות דעתי וע"פ החוזה שנחתם היא אינה רשאית לכך אודה לתשובה

    • חברת ניהול
      עו"ד שזר תומר | 11/09/2011 20:58

      צר לי , אך צריך לבדוק את הסכם הפשרה, וכן את הנושא לעומק על מנת לדעת כיצד ניתן להמשיך מכאן. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.