נזילה מהשכן - מה עושים?

  • נזילה בדירה
    טל | 11/09/2011 08:53

    לשכנה בדירה למעלה יש בעיה בצנרת שגורמת לנזילות בדירה שלי. אני רוצה לתבוע אותה בגין הנזקים שנגרמו לי. באיזו ערכאה? האם ניתן בתביעות קטנות או שצריך אצל המפקחת על בתים משותפים? איך ניתן לחייב אותה לתקן את הנזילה? מה ההליך הכי מהיר ויעיל?

    • נזילה מהשכן - מה עושים?
      עו"ד שזר תומר | 11/09/2011 20:56

      אפשר גם וגם. אני באופן אישי, מעדיף את הדרך השלישית, והיא תביעה לביהמ"ש השלום, שם אני יכול לתבוע הן סעד של פיצוי והן אכיפה. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.