אישור זכויות מינהל מקרקעי ישראל

  • תוקף הערת אזהרה
    מיקי מלכה | 09/09/2011 20:00

    שאלה קצת מוזרה... מכרתי בית לפני כ-20 שנה ומסרתי אותה לקונה למרות שלא שילם לי את מלוא הסכום (טעויות ילדים...). על הבית היתה הערת אזהרה אולם מעולם לא השלמתי את התהליך במנהל. 1. כמה זמן נמשך תוקף הערת אזהרה? 2. האם יש התיישנות שבשלב מסוים הדירה עוברת לבעלות הקונה גם אם המוכר לא הסכים? 3. האם ניתן לראות באתר במנהל מהו סטאטוס הדירה? הוצאתי נסח ואני לא מבין ממנו כלום! תודה

    • אישור זכויות מינהל מקרקעי ישראל
      עו"ד שזר תומר | 10/09/2011 21:52

      באתר המינהל לא ניתן לראות - ניתן להזמין אישור זכויות - וזה מה שצריך לעשות כאן לאחר שיהיה בידך אישור הזכויות אפשר אולי להבין בדיוק מה הבעיה ואיך אפשר לעזור לך. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.