חיוב דייר סרבן לבנות ממ"ד

  • דייר סרבן
    אבי | 07/09/2011 11:27

    אני צריך את עזרתכם הדחופה אני גר בשדרות וכפי שידוע המצב הבטחוני בה קשה לכולם בנו חדרי ביטחון אך לנו שמגיע גם לא בנו בגלל שיש דייר בקומה הראשונה שמסרב לבנות בשטח שלו אני רוצה לפנות לבית משפט שיחייב אותו לבנות את הממ"ד האם זה אפשרי ובאיזה הליך עליי לנקוט ע"מ שבית המשפט יחייבו בכך תודה רבה .

    • חיוב דייר סרבן לבנות ממ"ד
      עו"ד טלי קסלר | 07/09/2011 22:04

      אם מדובר בשטח פרטי של הדייר - אין כל אפשרות חוקית לחייב אותו לבנות שם משהו. אם מדובר ברכוש משותף - ייתכן שיש אופציה כזו. צריך להוציא תשריט ותקנון של הבית המשותף (מהטאבו) ולבדוק בדיוק למי שייך השטח שעליו מדובר.