עמלת תיווך

  • קבלת עמלת תיווך
    אלמוני | 05/09/2011 19:39

    יש לי מידע על בניין שמועמד לפינוי פינוי במקום מצוין. אני עובד  בחברת נדל"ן אך לא בתחום הקשור לעניין. האם אני יכול וכיצד עליי לנהוג על מנת להצביע על המקום ובתקווה ותצא עיסקה לפועל לקבל עמלה על התיווך בין הגורמים?

    • עמלת תיווך
      עו"ד אברהם ללום | 06/09/2011 08:50

      הייתי שמח לסייע לך במסגרת זו, אך לא ניתן במסגרת הפורום לתת מענה לשאלתך בצורה כזו. הייתי שמח לייעץ לך אך לא ניתן לעשות זאת במסגרת זו. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום