זיהוי נכס בטאבו

  • רישום נכס לפי צוואה כאשר בצוואה לא מוזכר גוש/חלקה
    נועם | 04/09/2011 21:26

    דודתי הורישה לי בצוואתה דירה. קיבלתי צו קיום צוואה כדין. בצוואה כתוב שאת הדירה ברחוב הרצל 1/4 אני יורש. לא מוזכרים פרטי גוש חלקה. בנסח הטאבו רשומה דודתי כבעלים אך לא מצווית כתובת אלא רק גוש/חלקה/תת חלקה. האם ניתן לרשום הצוואה כמו שהיא או שצריך להוכיח לטאבו שהכתות הנקובה בצוואה היא זו התואמת לפרטי הנכס המבוקש? ואם כן - איך מוכיחים זאת?

    • זיהוי נכס בטאבו
      עורכת דין רחל אדרי | 06/09/2011 20:22

      גש לוועדה המקומית ותוציא מהם אישור שהגוש והחלקה הנזכרים הם הכתובת הנזכרת .

      • זיהוי נכס על פי דרישת הטאבו
        סילבי | 12/03/2014 10:17

        שלום, באותו העניין שנשאל ע"י הפונה הקודמת במקרה שלי הבאתי לטאבו צו קיום צוואה לרישום ע"ש היורשים ובצוואה רשומה כתובת הנכס שהיתה בעבר של עמיגור וכיום עפ"י הרשות היא שונה לדוגמא 1311/4 וכיום 6/4 והטאבו החזיר לי החומר ודורש אישור זיהוי נכס מה עלי לעשות ולמי אני פונה ?

        לתשובתכם אודה.