המשך השאלה ...

  • חוק השימוש או התישנות
    אור | 04/09/2011 18:32

    חלון שבנוי לא לפי היתר מפריע לבניה שלי בהיתר.(מלבד החלון יש עוד כ6 עברות בניה ועל חלקם התלוננו אך הועדה לא פעלה בשום צורה ) פיקוח הועדה מתעקש שיש חלון אז יש חלון היצגתי ביפניו פסיקה של ועדת ערר שאין להתחשב בחלון לא חוקי אך, הם בשלהם. ידוע לי שקים חוק השימוש שלא מכשיר א את העברה אך בלי אשום פלילי , והם בשלהם

    • המשך השאלה ...
      אור | 04/09/2011 18:40

      ברחה לי ההודעה , הועדה לא אמרה דבר וחצי דבר בנושא העברות שלה. ואני צריכה לעשות שינוים מעבר לאי הנוחות יש עלויות כספיות לא מבוטלות. איך אשכנע את הועדה לא להתעלם מהבניה הלא חוקית שלה? אחת העברות היא העברת הפרש גובה תיקרה שלה לצפה שלנו (בתוספת הבניה) ועלי להגביה את הרצפה בביתי ב15-17 ס"מ אין לזה משקל? תודה

      • התנגדות להיתר בניה
        עו"ד שזר תומר | 04/09/2011 21:40

        לא כל כך הבנתי את השאלה, הניסוח לא ברור כך כך, אבל אם הצלחתי להבין - את מעוניינת להגיש התנגדות לבניה של השכן. לכאורה לאור הטעמים שציינת - אז יש לך נימוקים להגשת ההתנגדות - ואז יש חובה לדון בהתנגדות שלך. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.