מינהל אזרחי

  • רכישה מחבר בקבוצת רכישה ביו"ש
    דנס | 02/09/2011 16:19

    שלום, זו הפעם הראשונה שאני מייצג קונה שמבקש לרכוש דירה מחבר בקבוצת רכישה ביו"ש. היות ואין חברה משכנת האם העברת זכות החכירה במינהל יו"ש והעברת הזכויות במרשם הזכויות המנוהל על ידי הקבוצה הם מספיקים להעברת הזכויות? האם יש דברים נוספים שמהם אני צריך להיזהר?

    • מינהל אזרחי
      עו"ד שזר תומר | 03/09/2011 21:59

      אם אינני טועה, מדובר במינהל האזרחי (יושב בבית אל), וכן רשם משכונות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.