מיסוי על דירת מגורים

  • יש ברשותי 2 דירות להשקעה,ואני על סף התשלום למס הכנ
    ירוחמי | 01/09/2011 19:06

    אני מתקרב לרף שבגינו אני ישלם מס הכנסה,כרגע אני מקבל עליהם 4100ש. וסף המס הינו 4300,במידה ואני ירצה להעביר דירה על לבתי,בחוזה סטנדרטי,ושהיא תקבל את השכר דירה,האם זה יספק את מס הכנסה?או שמא עלי להעביר את כל הזכויות בטבו על שם בתי? תודה מראש.

    • מיסוי על דירת מגורים
      עו"ד שזר תומר | 03/09/2011 21:56

      זה שאלה שצריך לשאול רואה חשבון.. תנסה אולי בפורום דיני מיסים. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • תודה לך  לת
        ירוחמי | 03/09/2011 22:42