חניה

  • ביטול סימון ד-16 מעטפת חניה או צמצום שטח הסימון
    עמי | 17/06/2011 13:25

    שלום רב, מבקש לשאול בבקשה. עירייה אישרה סימון מעטפת חניה - ד16 בועדת דרכים ותנועה בעירייה וגם אישר מהנדס העיר אישית והעירייה ביצעה סימון חניה בביתי הפרטי על סמך האישור שניתן. 1. האם העירייה יכולה אחרי למעלה מ- 3 שנים לבטל את הסימון ובפועל את החניה, בגלל פניות שכנים או יזמות נדל"ן במקום? 2. האם היא יכולה לצמצם את רוחב מעטפת החניה, בשל סיבות אלו? אשמח מאד לתשובתכם. תודה על ההקשבה והאכפתיות של הפורום שלכם.

    • חניה
      עו"ד שזר תומר | 17/06/2011 18:05

      עמי, אני מצטער אבל חסרים לי פרטים רבים בשאלתך, האם החניה רשומה בטאבו? בכל מקרה, ניתן להפקיע חלקים מהמקרקעין, תלוי איזה אחוז, תלוי מה הנסיבות... אני חושש שיהיה קשה ליתן תשובה מדוייקת ביחס לפניה שלך במסגרת תשובה בפורום. אבל, גם לא בטוח שעו"ד הוא הגוף הנכון שיתן לך את התשובה, יתכן כי מהנדס או אדם שיש לו ידע בתכנון ובניה, ולאו דווקא עו"ד הוא האדם בנכון. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

    • נסה...
      דינה | 18/06/2011 11:06

      להפנות שאלתך למפקח על התעבורה, משרד התחבורה, בניין ג'נרי א', רחוב בנק ישראל 5, ת"ד 867 ירושלים 91008, פקס': 02-6558903