זכרום דברים - הערת אזהרה.

  • זכרון דברים
    רונה | 17/06/2011 12:50

    שלום, אני לקראת רכישת דירה, המוכר מתחיל לגמגם לי בעסקת המכר, האם ניתן בעזרת זכרון הדברים ללכת לרשום הערת אזהרה בטאבו רק שבזכרון הדברים לא כתוב גוש וחלקה אלא רק כתובת ומספר הדירה וחתימה כולל תאריך מסירת מפתח ומחיר העסקה?

    • זכרום דברים - הערת אזהרה.
      עו"ד שזר תומר | 17/06/2011 18:02

      אם לא רשום גוש וחלקה - לשכת רישום המקרקעין לא תבצע את הרישום. אולי יש אפשרות דרך ביהמ"ש (רק אולי), אם יש לך כוח להיכנס לזה. אפשר גם לבקש צו מניעה מביה"ש האוסר את המכירה. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • בהמשך לשאלה..
        רונה | 17/06/2011 23:04

        אני יכולה להוסיף ידנית לזכרון דברים את הגוש והחלקה?

        • זכרון דברים
          עו"ד שזר תומר | 18/06/2011 11:32

          אני לא חושב שבשנים האחרונות הרשמים מסכימים לרשום הערת אזהרה על סמך זכרון דברים, לטעמי זה ילך רק דרך ביהמ"ש. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

          • תודה ובאותו הקשר
            רונה | 18/06/2011 12:16

            בתנאי שיאשרו, האם זה חוקי להוסיף בעצמי נתונים אלו לזכרון דברים על דעת עצמי?