מס רכישה

  • מס רכישה - עזרה
    יורם | 30/05/2011 16:52

    שלום רב רכשתי דירה ומכיוון שיש ברשותי דירה נוספת - עליי לשלם מס רכישה. חילקתי את התשלום לשישה תשלומים. שאלתי היא האם אין אפשרות להעביר את הדירה בטאבו על שמי עד לתשלום האחרון? נותרו לי עוד 4 תשלומים ובעוד שבוע אני מקבל את הדירה אצטרך להמתין לתשלום האחרון? תודה לעוזרים

    • מס רכישה
      עו"ד שזר תומר | 30/05/2011 23:29

      לא תקבל אישור מס רכישה עד לקבלת מלוא התשלום (הייתי מוודא מול רשויות המס, יתכן כי ניתן לטעון שאם שילמת בתשלומים באשראי הם כבר מובטחים מבחינת הכסף וכן תוכל לקבל את האישור - פנה לרשויות המס בעצמך ותבדוק זאת ישירות איתם). תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.