סגירת מרפסת עם חלונות

  • מרפסת מקורה
    שואלת | 30/05/2011 13:31

    האם "סגירה" באמצעות חלונות (כלומר קיר שרובו חלון) של מרפסת מקורה שפונה לגינה פרטית דורש היתר מהערייה? תודה!!

    • סגירת מרפסת עם חלונות
      עו"ד שזר תומר | 30/05/2011 23:17

      אפשר לסגור מרפסת בצורה חוקית, החוק היבש קובע שאפשר לסגור את המרפסת כל עוד הסגירה אינה קבועה, ולכן כל שצריך זה למצוא מנגנון שמצד אחד סוגר את המרפסת ומצד שני אינו קבוע. לראייה סוכך מרקיזה מתקפל הינו חוקי ונמצא על מרפסות רבות למרות שהוא מהווה סוג של גג. אני יודע שיש כמה חברות בענף, שביצעו הרבה סגירות מרפסת מתקפלות, שנקראות סגירת חורף, שאינן מצריכות את אישור העיריה. לסגירות אלה ניתן להוסיף דפנות וחלונות בהצלחה תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום