קניית דירה

  • קניית דירה - חתימה על הסכם כוונת קנייה להמשך תהליך
    אנונימי | 29/05/2011 22:30

    שלום וברכה, ראיתי דירה שמצאה חן בעיני והמוכרת ציינה בפני בצורה גלויה כי נמצאת בהליך גירושים (ככל הנראה לא חלק), על מנת להמשיך את תהליך המכירה/קנייה ובכדי שהצד שמייצג את בעלה יפעל למען מכירת הדירה התבקשתי לחתום על מסמך לא מחייב שנקרא - הסכם כוונת קנייה כאשר הדבר נועד על מנת שהמוכרת תגיש זאת לעורך דין של בעלה ובמידה והוא יטרפד את העסקה תוכל היא לפנות לבית משפט. האם זה משהו שמוכר בתחום ?

    • קניית דירה
      עו"ד שזר תומר | 30/05/2011 23:09

      לא, זה יצירה של עו"ד שלה, אבל - אם תגן על עצמך במסמך הזה, אז אין לך שום בעיה, קח עו"ד שיגן עליך! בהצלחה. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום