מכתב כוונות

  • מכתב כוונות
    דני | 29/05/2011 20:23

    אני רוכש דירה ויש על הדירה משכנתא לבנק מזרחי המוכר הביא לי מכתב כוונות מהבנק שכתוב שאם עד ישולם לבנק סכום מסויים הבנק יסיר את ההערת אזהרה ולא כתוב שהבנק יסיר את השיעבוד מהנכס האם יש בזה בעיה

    • מכתב כוונות
      עו"ד שזר תומר | 29/05/2011 21:07

      צריך לראות את נוסח מכתב הכוונת. בגדול באם אתה משלם ומסלק את כל המשכנתא שלו, הרי שהם מחוייבים לסלק את המשכנתא פנה לעו"ד שלך ותראה לו את נוסח מכתב הכוונות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום