רישום הערת אזהרה

  • הערת הזהרה לדירת יורשים
    צדוק | 26/05/2011 12:38

    שלום אני ואחותי בעסקה פינוי בינוי עם קבלן. אנחנו יורשים דירה של הורינו זל .יש לנו צו ירושה . אנו מעונינים שהקבלן ירשום הערת אזהרה על שם הורינו המנוחים . שאלה אם ניתן לקבלן את צו הירושה ונחתום על יפוי כח שמאפשר לקבלן לרשום הערת אזהרה על שם הורינו זל האם אפשרי לרשום הערת אזהרה עם יפוי כח מתאים

    • רישום הערת אזהרה
      עו"ד שזר תומר | 28/05/2011 14:37

      בגדול אני חושב שזה אפשרי, אבל המלצתי היא לפנות לעו"ד של הקבלן, ולבדוק את זה איתו, הוא זה שאמור לגשת עם המסמכים לרשם המקרקעין. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.