מה עושים עם שכן שמגביל את הגישה לחניה פרטית?

  • חניה פרטית
    שולה | 25/05/2011 12:11

    שלום אני גרה בבנין משותף יש לי חניה פרטית כפולה ,השכן בחניה לידי החליט לשים מחסן מפלסטיק בחניה שלו וגם לחנות 2 רכבים אחד אחרי השני זאת אומרת שהרכב שלו בולט לכיוון השטח המשותף של הבניין מה שמקשה עלי לצאת ולהיכנס לחניה שלי כי מהצד השני יש לי קיר לאחר פניות רבות הוא אינו מוכן להוציא את המחסן או לחנות את אחד הרכבים מחוץ לבניין מה עלי לעשות

    • מה עושים עם שכן שמגביל את הגישה לחניה פרטית?
      עו"ד טלי קסלר | 25/05/2011 16:23

      ראשית ניתן להתלונן למחלקת הפיקוח של העירייה מכיוון שהמחסן שאת מתארת מחוייב בהוצאת היתר בניה. שנית, ואם הפניות לעירייה לא יועילו, ניתן להגיש תביעה למפקח על הבתים המשותפים ולדרוש ממנו לסלק את המחסן או להחנות רכב אחד בלבד, כך שלא תוגבל הגישה שלך לחניה הפרטית שלך. טלי קסלר, עו"ד ונוטריון מנהלת פורום נדל"ן