האם עדיף כתב אישום על פני צו הפסקת עבודה מינהלי

  • צו הפסקת עבודה מנהלי
    שלומי | 25/05/2011 10:15

    קיבלתי צו הפסקת עבודה מנהלי על בנייה שאני מבצע ללא היתר אני רוצה לטעון כי הבנייה כבר הסתיימה (למרות שהפקח רשם שלא) וכי העבודה היא כבר עובדה מוגמרת וזאת בשביל לחתור לכתב אישום ולאפשר לי לעשות בנתיים שימוש בשטח כיצד עושים זאת והאם דרך ההתמודדות היא נכונה

    • האם עדיף כתב אישום על פני צו הפסקת עבודה מינהלי
      עו"ד טלי קסלר | 25/05/2011 16:28

      קשה לי להבין איך עדיף שיוגש כנגדך כתב אישום על פני קבלת צו הפסקת עבודה מינהלי. בבתי המשפט לעניינים מקומיים יש מגמה הולכת וגוברת להטיל עונשים חמורים מאוד על עברייני תכנון ובנייה. ככל שתפיק תועלת כלכלית מהעניין הדבר רק עלול להכביד את העונש שתקבל אם וכאשר יוגש נגדך כתב אישום. הדרך המתקבלת על הדעת היחידה שנראית לי בנסיבות העניין היא לגשת לאדריכל ולהוציא היתר בנייה. טלי קסלר, עו"ד ונוטריון מנהלת פורום נדל"ן