תאגידי מים - חיוב ללא שימוש אישי

  • תשלום מים לדירה שלא מאוישת
    ee1156 | 24/05/2011 17:33

    שלום לאנשי הפורום ירשתי דירת מגורים מאימי שנפטרה. את החשבונות השוטפים שהיגיעו בזמן שאימי חיה, שילמתי. לאחר כשלשה חודשים ממות אימי קיבלתי חשבון עבור שימוש במים מחברת מי אביבים. נאמר לי כי זה חשבון מינימום ועלי לשלמו. שאלתי: האם באין נפש חיה בדירה עלי לשלם חשבון מינימום תצרוכת מים, אף על פי שאין תצרוכת מים?. תודה מראש אפרים

    • תאגידי מים - חיוב ללא שימוש אישי
      עו"ד אברהם ללום | 24/05/2011 22:34

      מדובר על שאלה הקשורה יותר לרשות המקומית ולתאגיד המים ולא למקרקעין, בכל הקשור למקרקעין יש לבדוק בכל רשות יש תקופה בחלק מהמקרים שלושה וחלק שישה חודשים שניתן לקבל על נכס ריק פטור גם מארנונה לכל תקופת הנכס. עליך לבדוק בכל מקרה על מה החיוב, קרי על צריכה לרבות צריכה משותפת או על צריכה שכלל לא היתה. תאגיד המים נתבעים רבות בעניין חיוב שלא כדין על ידי כך שמחייבים את בעלי חשבונות המים, בחיובי מים שלא על פי הוראות החוק הרלוונטיות. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה לעו"ד אברהם ללום  לת
        ee1156 | 24/05/2011 23:40