חברה משכנת- בדיקת זכויות רשומות טרם רכישה

  • לקנות דירה
    דנה | 24/05/2011 13:56

    שלום לכולם, ברצוני לקנות דירה שהיתה בעבר רשומה בחברה המשכנת "עמידר" כיום היא רשומה בטאבו, השאלה שלי היא האם ניתן להתבסס רק על מה שרשום בנסח טאבו?

    • חברה משכנת- בדיקת זכויות רשומות טרם רכישה
      עו"ד אברהם ללום | 24/05/2011 16:22

      כאשר מדובר בחברה משכנת, על מנת למצות את הליך בירור הזכויות, יש לפנות לעמידר בבקשה לאישור זכויות בדירה ולא להסתפק ברישום בנסח הטאבו בלבד. במידה והדירה איננה בבעלות עמידר עוד יש לוודא כי אכן העברת הבעלות הושלמה ולא נותרו לבעלים החדשים חובות כלפי החברה.