בנה ביתך ועסקת מכר

  • טאבו על מגרש או על הבית
    חיה | 24/05/2011 09:33

    רכשנו מגרש מהמנהל ובנינו בית פרטי. כרגע אנחנו רוצים למכור את הבית. נסח הטאבו שהוצאנו המאינטרנ על פי גוש וחלקה הוא על המגרש בלבד האם יש גם נסח על המבנה או האם במקרה של בנה ביתך הנסח הוא על הקרקע בלבד?

    • בנה ביתך ועסקת מכר
      עו"ד אברהם ללום | 24/05/2011 22:15

      צר לי אך על מנת לתת תשובה מלאה ומדויקת למקרה זה יש להכיר את המקרה הספציפי. יש פתרון למקרה שלכם במכירה. המכר יהיה - בית הבנוי על קרקע ... לאחר מכן להסכם המכר תצרפו את ההיתר בנייה, תכניות וטופס 4. לגבי הרישום של הבית יש צורך להכיר את המקרה וכן לפנות למנהל בשאילתה. מומלץ שעו"ד ילווה את העסקה וכן את הטיפול בעניין. שיהיה בהצלחה במכירה ובכלל אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום