חברה משכנת- מה זה אומר?

  • החברה המשכנת
    yss35 | 23/05/2011 23:54

    לדירה שלי אין טאבו אלה שייכת לחברה המשכנת, מה זה אומר? אני יצטרך לשלם משהו נוסף באת מכירת הדירה

    • חברה משכנת- מה זה אומר?
      עו"ד אברהם ללום | 24/05/2011 16:10

      כאשר דירה רשומה בחברה משכנת- החברה המשכנת היא שפועלת לרישומו של הבניין המשותף בסיום בנייתו וכן בהליך העברה ורישום הזכויות בכל דירה, והכל בכפוף להסכם הרכישה. לפיכך, כעת וכל עוד לא בוצע רישום הזכויות בפועל על שמות הרוכשים החברה המשכנת משמשת כמעיין "טאבו קטן", דהיינו, כל הרישומים אשר נעשים וצריכים להיעשות בטאבו, נעשים אצלה וזאת עד להעברת זכויותיהם של כל הבעלים ורישומם בטאבו. תשלום נוסף יהיה בהתאם להתקדמות הרישומים אצל החברה המשכנת ובכפוף לקביעת הצדדים בהסכם המכר.