חלון בחדר כביסה

  • חלון
    פז | 18/05/2011 17:52

    רציתי לשאול הרינו קנינו מגרש ובית מקבלן, לחוזה עצמו צורף נספח ושם צויין כי גם יותקנו חלונות חשמליים בכל הבית למעט מקלחות ושרותים כעת שהפנינו זאת לאישיות בחברה לדבריה נאמר כי הקבלן מתנגד ולמעשה חדר כביסה אינו נחשב "חדר" והוא שייך לקטגוריה של מקלחות ושירותים האם זה נכון ? והיכן ניתן לראות בחוק לאן חדר כביסה משתייך ? ו/או באיזה קטגוריה הינו נחשב ? אודה לתשובה זה יעזור לנו נורא אפילו אם לציין את החוק תודה .

    • חלון בחדר כביסה
      עו"ד טלי קסלר | 18/05/2011 20:07

      אין חוק שקובע אם חדר כביסה נחשב "חדר" או "מקלחת ושירותים". זה עניין לפרשנות של ההסכם, של המפרט הטכני וכמובן בהתאם למהות של החדר הזה בפועל. טלי קסלר, עו"ד ונוטריון מנהלת פורום נדל"ן

      • המשך
        פז | 18/05/2011 22:19

        האם אפשר להתנגד לכך ? כי הקבלן שציינת מתנגד לפרשנות למרות שמציין במפורש כי כל החלונות יהיו חשמלים למעט מקלחת ושירותים......, מהי הדרך הכי חכמה לנהוג ? כאשר הסיכוים לטובתנו כפי שניתן לראות זה רשום בשחור על גבי לבן אבל הקבלן מתנגד לפרשנות ואומר כי זה כמו חדר מקלחת .