טעות במספר הנכס בתשריט הבית המשותף

  • הבדל מס' תת חלקה בין התשריט לרשום בטאבו
    גיל | 18/05/2011 11:49

    אני רוכש דירה . הדירה רשומה בטאבו על שם המוכר כתת חלקה .20 בבדיקת שמאי התברר כי בתשריט הבניין, הדירה אותה הראה לי המוכר היא תת חלקה 21 ולא תת חלקה 20. המוכר טוען כי לא היה מודע לטעות הזו ברישום. אינני מעוניין לבטל את העיסקה. מה ניתן לעשות?

    • טעות במספר הנכס בתשריט הבית המשותף
      עו"ד טלי קסלר | 18/05/2011 19:56

      בהנחה שהעניין אינו מונע ממך לקבל משכנתא ולהשלים את העסקה - מומלץ לפנות לעורך דין הבקיא בתחום. יש אפשרות לתקן את הרישום. יש צורך בשיתוף פעולה והסכמה של הבעלים של תת חלקה 21 (שקרוב לוודאי שישמחו לתקן את הטעות גם ביחס לנכס שלהם). טלי קסלר, עו"ד ונוטריון מנהלת פורום נדל"ן