הודעה בדבר רישום לוחות זכויות

  • קריאת לוחות זכויות
    עפרה | 27/04/2011 22:41

    שלום רב,קיבלתי הודעה בשם "הודעה על קריאת לוחות זכויות", מאת משרד המשפטים, האגף לרישום והסדר מקרקעין.האם תוכלו להסביר לי מה זה? האם זו איזו הפקעה? או תוצאה של הפקעה? הרבה תודה,עפרה

    • הודעה בדבר רישום לוחות זכויות
      עו"ד טל רכניץ | 29/04/2011 14:52

      המדובר במקרקעין לא מוסדרים שעברו הליך של הסדר בלשכת רישום המקרעין (רישום גוש וחלקה), וקיבלת הודעה לפי סע' 57 לפקודת הסדר זכויות במקרקעין, ולאחר שזה שהזכויות בנכס הושלמו ונרשמו בלוח הזכויות, ניתנת לך הזכות לעיין בלוח כאמור אצל פקיד ההסדר. סה"כ מהלך מבורך מבחינתך, אך מומלץ לוודא שאין טעויות ברישום, לגבי שטח, שמות וכיו"ב. טל רכניץ, עו"ד מנהל פורום נדל"ן

      • קריאת לוחות זכויות - המשך
        עפרה | 29/04/2011 17:52

        תודה רבה על התשובה, לפחות עכשיו אני יודעת מה זה.הודיעו לי שהקריאה מתבצעת בתאריך מסויים בשעה מסויימת. האם מומלץ לי באמת ללכת לשם, או שזה רק עניין פרוצדוראלי ולא יתנו לי לראות דבר?