בדוק בעירייה אם ניתן לו היתר בניה לפריצת הקיר

  • פתיחת דלת לחצר משותפת
    אריאל | 09/04/2011 13:01

    אני גר בבניין משותף - 4 קומות ויש 4 כניסות.בכניסה שלי לפני כשנה נכנס דייר לקומת הקרע, ובלי לקבל אישור מהדיירים יום אחד הוא שבר את הקיר החיצוני של הבניין ופתח דלת לחצר, מסתבר שהוא סוג של עבריין והוא איים עליי לא להתעסק איתו. הגשתי תלונה במשטרה אך הוא הכחיש את הכל והיום הוא כבר השתלט על החצר, שם עצים שמונעים את הכניסה אל החצר, ריצף אותהו וכו'אני מעוניין לדעת אם יש לי אפשרות לפנות לבית משפט בבקשה להביא לכך שיסגור את הדלת החיצונית?ואם אכן אעשה זאת, האם הוא יוכל פשוט לעבור בין השכנים ולאסוף חתימות בדיעבד? או שזה לא מספיק ? כי חבל לי לפתוח איתו חזית ולהוציא כסף על עו"ד כשהוא יוכל בחצי שעה לאסוף חתימות של הדיירים ולסגור את העניין. אם כן לאיזה עו"ד אני צריך לפנות? באיזה תחום? מקרקעין? תודה.

    • בדוק בעירייה אם ניתן לו היתר בניה לפריצת הקיר
      דינה | 10/04/2011 00:09

      אם לא ניתן היתר בניה, הגש תלונה בכתב למחלקת הפיקוח, והם אמורים לטפל בזה.

      • איך בדיוק?
        אריאל | 10/04/2011 04:30

        כבר פניתי לעיריה בזמנו, וחזרו אלי ואמרו לי שלא הם מטפלים בנושאים האלה אלא יש צורך לפנות למפקח לבתים משותפים ולהתלונן שם.

        • תפנה למחלקת הפיקוח בעירייה, בלי קשר למה שאמרו לך.  לת
          דינה | 10/04/2011 09:15

          • רציתי לוודא
            אריאל | 11/04/2011 18:12

            באתר של העיריה http://www.tel-aviv.gov.il/Cityhall/Pages/Phones.aspx?tm=69&sm=&side=89 האם אני צריך לפנות ל: מינהל ההנדסה|אגף רישוי ופיקוח על הבנייה או שאני לא בכיוון ?

            • כן. לפיקוח על הבניה.  לת
              דינה | 11/04/2011 23:33