מינהל מקרקעי ישראל

  • קרן קיימת לישראל
    נירית | 12/03/2011 14:18

    רצינו לשאול בחזקתנו נכס כאשר הבעלים הינם קרן קיימת לישראל ואנו נמצאים בנכס כחוכרים ובנסח הטאבו מופיע שכירות מהוונת ללא הגבלה בשכירות או בירושה למרות זאת עדיין תאריך סיום החכירה הינו עומד להסתיים עוד חודש בערך, השאלה למי לפנות למינהל או לקרן קיימת לישראל, ואם מופיע בנסח טאבו ללא הגבלה בנכס זה קריטי לעדכן את אותו גוף כמו המינהל או הקק"ל במידה של העברת זכויות בעת מכירת הדירה ? האם יש אפשרות כי נכס של קק"ל יהפוך לבעלות ג בעקבת הרפורמה של המינהל ? . תודה נירית

    • מינהל מקרקעי ישראל
      עו"ד שזר תומר | 12/03/2011 23:13

      תפני למינהל מקרקעי ישראל - התשובות שם. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.